maj 22, 2019 6:29 pm

Vi har rigtig travlt og søger derfor en ny massør til vores klinikker.

 

Du er uddannet lægeeksamineret fysiurgisk massør, gerne med erfaring og uddannelse indenfor sportsbehandling.

Vi har mange års erfaring i samarbejde med massører og søger en dygtig, stabil og læringsnysgerrig person, som kan se sig selv i et travlt miljø med fokus på kundepleje, store smil og et fantastisk sammenhold, hvor vi i fællesskab leverer superservice og effektive behandlingsforløb.

Arbejdet består af:

  • Klinikarbejde i samarbejde med fysioterapeuterne, med fokus på at yde høj faglig kvalitet i behandling af diverse muskulære gener.
  • Velværemassage af kunder med og uden skader.
  • Sportsbehandlinger i idrætsklubber og på vores klinikker.
  • Virksomhedsaftaler, hvor du typisk er afsted hele dage og leverer effektiv behandling af medarbejdernes muskelspændinger med fokus på trivsel på arbejdspladsen.

 

Du kommer til at indgå i en dynamisk personalegruppe med 20+ kolleger fordelt på vores tre lokationer i Odder, Hovedgård og Østbirk. Du vil i begyndelsen blive tilknyttet FysioDanmark Odder og klinikken i Hovedgård.

Stillingen er aktuelt på 25-30 timer ugentligt. Har du lyst til flere timer, har vi også!!

Løn og arbejdstider efter aftale.

Har du hænder, hjerte og humør på rette sted, glæder vi os rigtig meget til at høre fra dig hurtigst muligt og meget gerne senest 05. juni 2019.

Ansøgning modtages med glæde på mail: jeppe@odderfys.dk eller ved personligt fremmøde på: Parkvej 67, 8300 Odder.

Har du lige et spørgsmål eller to, er du selvfølgelig velkommen til at ringe til fysioterapeut Jeppe Thorsager på 51643084