august 17, 2017 5:17 am

Fysioterapeuterne i Hovedgård får ny ejer.

 

Pr 1. januar 2018 indlemmes Fysioterapeuterne i Hovedgård og Østbirk i FysioDanmark Odder.

”Vi har gennem de sidste par år arbejdet med at finde den rette person, der kan føre klinikkerne videre med det faglige miljø og den positive ånd, vi har forsøgt at skabe gennem de 25 år, vi har været her”, siger Annette Hussmann Broundal, og fortsætter ”og det mener vi at have fundet i Jeppe Thorsager.”

Hanne Østergaard Torbensen supplerer: ”For os har det været vigtigt, at vi kunne lave ejerskiftet nu, hvor vi stadig har nogle gode år foran os som fysioterapeuter. Vi vil begge uændret fortsætte på klinikken i Hovedgård som fysioterapeuter, mens Jeppe vil tage sig af den fremtidige udvikling og ledelse.”

Annette ønsker så småt at arbejdslivet skal fylde lidt mindre i fremtiden. Hanne, har været glad for de tos samarbejde, men ønsker nu at slippe tøjlerne og glæder sig til at arbejde under nye og spændende rammer, og vi har en rigtig god fornemmelse for vores fremtidige samarbejde.

Vi har haft en åben og positiv dialog med Jeppe, så vi glæder os meget til at fortsætte under hans overordnede ansvar”, siger både Hanne og Annette.

Allerede i løbet af september udvides åbningstiden i klinikken i Østbirk. Hermed sikres en øget tilgængelighed for byens indbyggere og arbejdspladserne i byen, som således får lettere adgang til fysioterapi.

Jeppe Thorsager har i 13 år drevet Odder Fysioterapi & Træning ApS. Klinikken er en del af FysioDanmark netværket, der på landsplan tæller knap 70 klinikker. ”Kædenetværket sikrer os et højt fagligt niveau, fordi vi laver interne uddannelsesforløb med personalet. Dertil kommer specielle træningstilbud, som vi udvikler til alle klinikker i netværket. Vi vil i fremtiden komme til at lægge endnu mere vægt på forebyggelse og rådgivning om træning, øvelser og lignende, for at sikre vores kunder en større mulighed for selv at undgå skader.”

Det har været en lang og god proces at komme til enighed om alle elementer i aftalen. For alle parter har det været vigtigt at overtagelsen kunne sikre Hanne og Annette arbejde indtil de ønsker at trappe ned eller stoppe med arbejdet som fysioterapeuter.

For Jeppe, der er bosiddende i Egebjerg, har det været vigtigt at komme til at drive praksis lidt tættere på sin bopæl og private netværk. ”Jeg har via klinikken i Odder et behandlingssamarbejde med Horsens Freja seniorfodbold, og fungerer som fysisk træner for FC Horsens U15 fodboldpiger, så for mig giver det langt bedre muligheder for at give et bedre tilbud til de sportsklubber, jeg i forvejen har samarbejde med”, siger han.

At sporten har haft en stor betydning for Jeppes karriere indenfor fysioterapien vidner de mange tilknytninger om. Gennem årene har han via klinikken oparbejdet samarbejder med de nævnte klubber, samt svømmere, håndbold- og fodboldafdelinger i hhv. Odder og Skanderborg Håndbold. ”Mange af sportsfolkene kommer i dag både til forebyggende kontroller og vejledning af konditionstræning, styrke- og smidighedstræning. Desuden har vi i Odder samarbejde med kostvejleder, massører og ergoterapeuter, hvilket på sigt også vil blive en det af tilbuddet i Hovedgård og Østbirk.

Danskerne er heldigvis ramt af et tiltagende fokus på sundhed og træning, men mange har brug for råd og vejledning fra sundhedsfaglige kompetencepersoner. Denne vejledning kan vi på klinikkerne give, ligesom vi kan sikre at specifikke træningsøvelser bliver lavet korrekt, så folk får det maksimale udbytte af deres træning.” Samtidig er en del af klinikkens funktion, stadig den manuelle og individuelle behandling af patienter.

At træningen er i fokus kommer også alle de andre patienter til gode. Som det er i dag, får patienter øvelser og træningsråd til hjemmebrug, og en del vælger at træne i klinikkens træningscenter i Hovedgård. Vi vil til stadighed påvirke og opmuntre alle vores patienter til fysisk aktivitet. Det gælder for alle, uanset om det er en gåtur, pilates, Crossfit, pausegymnastik eller maratonløb, der står på den enkeltes ønskeseddel.