I samarbejde med Golfklinik Danmark tilbyder vi screening, golf body test og tilrettelæggelse af individuelt og golfspecifikt træningsprogram i Odder.

 

Nikolaj SteffensenNikolaj Steffensen er FysioDanmark Odders Golfklinik Danmark certificerede golffysioterapeut. Nikolaj har trænet Odder golfklubs unge Danmarksturneringsspillere, han har stor interesse for spillet og dyrker selv golf. Golfklinik Danmark er et landsdækkende samarbejde bestående af 42 klinikker, hvor certificerede Golffysioterapeuter hjælper dig til et bedre spil, et lavere handicap, og reduceret skadesrisiko.

 

 

Et Golfklinik forløb hos Nikolaj består af

  • Golfscreening
  • Udarbejdelse af individuel træningsplan med grundig instruktion samt tilhørende video til hver øvelse, så der sikres et højt udbytte af træningen
  • Re-screening og opfølgning, hvor vi måler din udvikling og foretager eventuelle justeringer i din træningsplan
  • Træningsplan, videoer, opfølgning og resultatet af din golfscreening, får du adgang til via Golfkliniks træningsportal
  • Hele forløbet gennemføres af en certificeret golffysioterapeut, som har gennemgået et omfattende uddannelsesforløb hos Golfklinik Danmark
  • Efter forløbet vil du opleve mere overskud på banen, mindre risiko for skader – og et lavere handicap.

Beskrivelse af Golf Body Test forløbet

En Golf Body Test starter med en golfscreening, som gennemgår alle kroppens relevante muskler og led med henblik på at afdække din bevægelighed, balance og grundstyrke i forhold til de golfspecifikke krav.
Golfscreeningen er et unikt værktøjet, som igennem flere år er udviklet og forfinet af Golfklinik Danmark, som er førende i Danmark vedrørende fysisk træning og screening af golfspillere.

Fysikprofil – Resultat af din golfscreening

Resultatet af golfscreeningen danner grundlag for et skræddersyet træningsforløb, som således skaber de bedste forudsætninger for, at du får et sundt og effektivt golfsving med mere power. Samtidig tilpasses det til dit ambitionsniveau i forhold til, hvor meget tid du ønsker at bruge på træningen.

Et forløb hos Nikolaj, som løber over tre gange, koster kr. 1.650,-

Ring til klinikken på 86543900 og hør nærmere.

Skriv til Nikolaj og hør nærmere: nikolaj.a@odderfys.dk

Golfklinik FysioDanmark Odder