Mulighed for videokonsultation

Opdateret 25. marts 2020

Vi opretholder fortsat vores nødberedskab som beskrevet 23. marts 2020. Derudover har du nu mulighed for at gennemføre videokonsultation med din fysioterapeut. Ved telefonisk kontakt til klinikken kan du sammen med din fysioterapeut aftale at gennemføre en videokonsultation i de tilfælde hvor det vurderes relevant. Egenbetaling for videokonsultation er kr. 151,75, uanset varighed af konsultationen.

Du kan læse mere om videokonsultation lige her

 

Fortsat opretholdelse af nødberedskab

Opdateret 23. marts 2020

Al holdtræning og selvstændig træning på abonnement er fortsat aflyst.

Vi har dagligt to fysioterapeuter på vagt i vores åbningstid som er: man – tors fra kl. 8 – 16, samt fredag fra kl. 8 – 14. Du har stadig mulighed for at kontakte klinikken for en telefonisk vurdering hos en fysioterapeut. Hvis vores vurdering er at du skal tilses af en fysioterapeut ved fremmøde, vil du blive tilbudt en konsultation på klinikken. Vi kører med forskudte tider og øget tid imellem konsultationerne. Dette sikrer at der ikke er risiko for at møde andre patienter i venteområdet når du kommer på klinikken. Vi beder dig derfor også møde på klinikken på tidspunktet for din aftale og ikke tidligere. Derudover beder vi dig forlade klinikken umiddelbart efter endt konsultation.

Det nuværende beredskab er gældende frem til 14. april 2020.

 

Vi opretholder et nødberedskab

Opdateret 19. marts 2020

Al holdtræning og selvtræning er fortsat aflyst. Vi har hver dag to fysioterapeuter på vagt i vores nødberedskab. Derfor kan du altid telefonisk få en vurdering af en fysioterapeut. Vurderingen tager afsæt i om du har et presserende og kritisk behov for at blive undersøgt hos en fysioterapeut. I mange tilfælde vil vi kunne rådgive og vejlede dig i selvindsats i forhold til øvelser og forholdsregler, uden du behøver møde op på klinikken.

Hvis du har været til konsultation hos os og i de efterfølgende dage føler dig syg, eller bliver diagnosticeret med Covid-19, vil vi bede dig give os besked, så vi kan tage vores forholdsregler i forhold til karantæne.

Telefonerne er åbne man – torsdag kl. 8 – 16, fredag kl 8 – 15. Klinikken er ikke åben i weekenden.

Træningscenter er fortsat lukket

Opdateret 16. marts 2020

Træningscenter er fortsat lukket og alle former for holdtræning er aflyst. Vi har besluttet at opretholde et nødberedskab i forhold til fysioterapeutisk behandling. Dette betyder at du kan få behandling hvis du har et kritisk behov for fysioterapi. Det vil være op til fysioterapeuten at vurdere hvorvidt du har et kritisk behov for behandling ved fremmøde og i mange tilfælde vil vi i stedet kunne rådgive dig telefonisk.

Vi følger udviklingen via Sundhedsstyrelsen og Danske Fysioterapeuter og opdaterer løbende her på siden og på Facebook. Hvis du har en aftale hos os, vil du senest på selve dagen blive kontaktet af din fysioterapeut eller af en sekretær, hvis din behandling bliver aflyst.

Tag kontakt til klinikken på 86543900 eller info@odderfys.dk 

Klinik og træningscenter er lukket

Opdateret 14. marts 2020

Sundhedsstyrelsen har besluttet at al ikke-kritisk behandling i fysioterapeutisk praksis skal udskydes, grundet den aktuelle Coronaepidemi. Dette betyder at vi fra og med fredag d. 13. marts begrænser aktiviteterne på klinikken i Odder, såvel som vores klinikker i Hovedgård og Østbirk, i henhold til Sundhedsstyrelsens anbefalinger.

Dette gælder for alle aktiviteter på klinikkerne:

  • Al individuel behandling hos fysioterapeut og massør.
  • Al individuel træning med fysioterapeut.
  • Al selvtræning på abonnement.
  • Alle holdtræningsaktiviteter.
  • Al vores aktivitet på Odder kommunes plejecentre.
  • Al vores aktivitet på Skovbakkehjemmet.

Vi vil løbende orientere om udviklingen og vore tiltag ved direkte kontakt, her på siden og på Facebook

I udgangspunktet er vores telefontider som vanligt. Vores online booking er for nuværende deaktiveret men vil blive åbnet igen så snart vi kender tidshorisonten for nedlukningen.

Ved spørgsmål om din situation under lukningen af klinikken er du velkommen til at kontakte os på 86543900 eller på info@odderfys.dk

Pas godt på jer selv og hinanden!