marts 25, 2020 9:58 am

I perioden med Coronaberedskab er der indgået en aftale imellem Danske Fysioterapeuter og Sygesikringen om brug af videokonsultationer. Dette betyder at du nemt og hurtigt kan aftale en videokonsultation i de tilfælde hvor det fagligt vurderes at være relevant. Du kan som hidtil altid ringe til os på klinikken og få råd og vejledning uden beregning, men nu åbnes muligheden for at i kan gennemføre en konsultation hvor i kan se og tale med hinanden igennem en sikker forbindelse.

Du modtager en SMS eller mail fra os, med et link til Doxy.me. Via linket logger du ind på forbindelsen og i løbet af få øjeblikke kan du se, og tale med din fysioterapeut.

Dette skal du bruge:

  1. Mac eller PC med kamera, mikrofon og indbyggede højttalere. Du kan også benytte en smartphone.
  2. Internetadgang. Bedste kvalitet opnås med en fast forbindelse via Wifi.
  3. En af følgende webbrowsere: Google Chrome, Mozilla Firefox, eller Safari 11+

 

Sådan foregår en videokonsultation:

Har du det nødvendige for at gennemføre en videokonsultation, kan du bestille en tid. Hvis du er i tvivl så ring og hør os ad. Bestil en tid som du sædvanligvis bestiller tid hos klinikken. Vær opmærksom på at vores online bookingsystem for tiden er deaktiveret.

Inden videokonsultationen vil du modtage SMS eller e-mail fra os med et link du skal klikke på når du skal have videokonsultationen med din fysioterapeut.

Når du har klikket på linket, skal du skrive dit navn og godkende at dit kamera og mikrofon må bruges. Derefter er du i et virtuelt venteværelse, og fysioterapeuten vil nu koble dig til på det aftalte tidspunkt.

Nu er du i kontakt med din fysioterapeut. Hvis du oplever problemer med lyd eller billede, så kontakt os pr. telefon og vi vil forsøge at guide dig igennem.

 

Prisen for videokonsultation er efter overenskomst med Sygesikringen kr. 151,75.

Kontakt os på klinikken og hør om dine muligheder.